Wederom een inspirerende middag

Gisteren hebben we wederom een inspirerende middag georganiseerd, waarbij het thema: ‘interne audits’ centraal stond en we in gingen op de succesfactoren van dè Brown Paper Audit methode. Leuk om te zien dat we nog steeds kwaliteitscoördinatoren inspireren met onze Brown Paper Audit!

Nieuw en verfrissend

De inspiratiemiddag begon weer met onze marshmallow challenge. Een leuke opener en een aanleiding om gezamenlijk een proces te hebben, die inzichtelijk gemaakt kan worden met de Brown Paper Audit. Zo blijkt maar weer dat de Brown Paper Audit voor elk proces toegepast kan worden.

Ook tijdens deze inspiratiemiddag bleek dat de Brown Paper Audit door de aanwezige kwaliteitscoördinatoren gezien wordt als een uitweg om interne audits weer leuk te maken en vooral om interne audits weer op de kaart te zetten binnen de hele organisatie. We kregen weer enthousiaste reacties te horen, zoals:

Ik kende de Brown Paper sessies al wel, maar bij jullie insteek zie ik pas ècht wat de Brown Paper Audit methode toevoegt aan interne audits.

Deze vorm van auditeren is leuker en geeft meer inzicht dan traditionele 1-op-1 audits.

De kracht is dat je de groep gebruikt om verbeteringen door te voeren.


Vind jij ook dat interne audits anders moeten kunnen als een ‘saaie’ traditionele audit die alleen uitgevoerd moet worden omdat het ‘moet’? Laat je inspireren tijdens één van onze inspiratiemiddagen en meld je hier aan.

Je kunt ook zelf aan de slag gaan met de Brown Paper Audit en de training: werken met de Brown Paper Audit volgen.

Geplaatst in Interne Audit.