Auditbegeleiding

Ontdek de kracht van de Brown Paper als auditvorm. Wij bieden auditbegeleiding voor jouw team of afdeling voor één of meerdere werkprocessen. Hierin werken we graag samen met jou en/of jouw collega auditoren.

De kracht van onze begeleiding

Voorbereiding

Wij zorgen voor de juiste voorbereiding van de Interne Audit. Zo kun jij jouw aandacht aan andere zaken besteden.

Uitvoering

Wij voeren een Brown Paper Audit uit als interne audit. De expertise ligt bij jullie, de juiste begeleiding ligt in onze handen.

Uitwerking

De Interne Audit wordt compleet en eenduidig uitgewerkt. Zo kun jij aan de slag met de opgehaalde resultaten.

Ervaring en goede auditbegeleiding maakt het verschil!

Goede begeleiding creëert meer waarde en resultaat, doordat de deelnemers zich volledig kunnen focussen op de inhoud. Wij houden de regie zodat knelpunten en oorzaken worden omgezet in concrete acties. Deze rangschikken wij samen met de deelnemers naar beoogd resultaat en de daarvoor benodigde inspanningen.

Voorbereiding, uitvoering en verslaglegging

Wij verzorgen voor de voorbereiding, uitvoering en de verslaglegging van de Brown Paper Audit. Ter voorbereiding stemmen we met elkaar af wat het doel is van de audit en welke medewerkers we willen betrekken bij de auditsessie. Wij verzorgen de verslaglegging van de Brown Paper Audit. Dit omvat een overzicht en prioritering van knelpunten en concrete benoemde verbeterthema's. Wij komen naar het betreffende bedrijf om de Brown Paper Audit te begeleiden en optimaal te kunnen benutten binnen jouw organisatie. Het aantal deelnemers is afhankelijk van de omvang van de organisatie en de processen. De maximale groepsgrootte bestaat uit twaalf personen.

Begeleiding bij het opvolgen van verbeteracties

Op projectbasis kan, waar gewenst, een van onze adviseurs de begeleiding verzorgen die nodig is om het verbeterpotentieel, dat tijdens Brown Paper Audits is ontdekt, te benutten. Het verbeterpotentieel kan bestaan uit eenvoudige acties, maar ook een goed idee of een uitdagende innovatie als vertrekpunt hebben. Alle betrokkenen in de organisatie worden geïnformeerd over de verbeterdoelen en acties die zij moeten uitvoeren. Met behulp van een resultatenmonitor bewaken en visualiseren we de voortgang.

Ja, stuur mij meer informatie over auditbegeleiding!

Laat ons eens een Brown Paper Audit uitvoeren in jouw organisatie en ontdek wat de Brown Paper Audit voor jouw organisatie kan betekenen. Wij nemen deze Interne Audit van je over, van voorbereiding tot de uiteindelijke uitwerking. Wist je dat je met de Brown Paper Audit vaak meerdere Interne Audits kunt combineren? Vraag hieronder onze auditbegeleiding aan of stel je vraag. Wij zorgen dat onze begeleiding is aangepast aan jouw wensen.

  Tom de Weerd

  Adviseur
  Kwaliteit
  Management

  Wat wij doen? Praktische ondersteuning voor managementsystemen!

  Natuurlijk doen we meer dan een Brown Paper Audit. Op gebied van kwaliteitsmanagement helpen we organisaties graag verder met:

  Hoe kunnen we je verder helpen?