Procesbeschrijving maken

Externe begeleiding van een interne audit maakt het verschil.  Onze auditoren bieden jouw team inzicht èn een concrete vervolgstap .

Waarom maak je een procesbeschrijving?

Het in kaart brengen van een proces met een procesbeschrijving kan verschillende redenen hebben. Er is één ding wat al deze redenen gemeen hebben: het levert inzichten op die bijdragen aan een verbetering van het proces.

Wat wij doen?

Met onze auditmethode maken wij audits leuk en interactief. Ons team helpt organisaties in te laten zien dat kwaliteitsmanagement en interne audits meer resultaten kunnen opleveren.

Bij ons staat procesverbetering altijd voorop. Naast de Brown Paper Audit bieden we ondersteuning op gebied van procesmanagement, begeleiding van interne audits of helpen met certificering.

Bekijk onze dienstverlening

Praktisch

We hebben oog voor wat werkt en haalbaar is.

Structuur

We houden overzicht en brengen onze ervaring mee.

Aandacht

We nemen de tijd voor het proces én de mensen.

Laat ons de interne audit doen!

Een interne audit van arbodiensten is een onafhankelijke evaluatie van de arbodienst van een bedrijf. Het doel van de audit is om te beoordelen of de arbodienst voldoet aan de wet- en regelgeving en of deze effectief is in het verminderen van arbeidsrisico's. Een interne audit kan worden uitgevoerd door een interne auditor of door een externe auditor. De auditor zal een aantal activiteiten uitvoeren, zoals het beoordelen van beleid en procedures, het interviewen van medewerkers en eventueel het observeren van werkzaamheden. Onze auditor zal een rapport opstellen met de bevindingen en aanbevelingen voor verbetering.

We hebben ervaring met complexe onderwerpen
We geven jullie team aandacht voor de inhoud
Meer focus op gewenst resultaat en doel van de audit

Emiel Kort
06-10877863

stuur een app

Haal meer resultaat uit proces- en kwaliteitsmanagement

Op gebied van kwaliteitsmanagement helpen wij organisaties verder met:

Neem contact op: