Brown Paper Sessie

Brown Paper Sessie

Met externe begeleiding van ons met een interactieve Brown Paper Sessie je proces, organisatie en strategie verbeteren.

Een Brown Paper Sessie is een interactieve bijeenkomst waarin de deelnemers gezamenlijk bestaande processen in kaart brengen. Tijdens deze sessie wordt bekeken wat er goed gaat binnen de organisatie en waar verbetering mogelijk is.  Een Brown Paper sessie kan worden ingezet voor evaluaties, strategiesessie, audits of een brainstorming in het algemeen.

Hoe bereid je een Brown Paper sessie voor?

Lees gerust onze 7 tips voor het begeleiden van een Brown Paper Sessie of ontdek hieronder enkele instrumenten die je nodig hebt voor het uitvoeren van een Brown Paper sessie:

  • Bruin inpakpapier
  • Plakband/Tape
  • Stiften
  • Post-its
  • Een ruimte met een lege muur van minimaal 3 meter breed

Voordelen van Brown Paper Sessie

Een Brown Paper Sessie is een laagdrempelige manier om je collega's te betrekken bij procesverbetering. Door alle collega's uit het proces uit te nodigen voor de proces ontstaat er een gezamenlijk inzicht of visie. Een Brown Paper sessie kan enorm goed hulpmiddel zijn voor zowel analyses als brainstorming. Het voordeel van dit type sessie is dat er snel resultaat geboekt kan worden. Al tijdens de sessie wordt er inzicht verkregen en kunnen oorzaken omgezet worden in actiepunten.

Daarnaast zijn er verschillende expertises aanwezig in de sessie die ieder een eigen inbreng hebben. Dit verhoogt de effectiviteit en kunnen er discussies vanuit verschillende invalshoeken plaatsvinden. Aan het einde van de brown paper sessie worden acties benoemd die hieruit volgen in verder in gang gezet worden.

Wat wij doen?

Met onze auditmethode maken wij audits leuk en interactief. Ons team helpt organisaties in te laten zien dat kwaliteitsmanagement en interne audits meer resultaten kunnen opleveren.

Bij ons staat procesverbetering altijd voorop. Naast de Brown Paper Audit bieden we ondersteuning op gebied van procesmanagement, begeleiding van interne audits of helpen met certificering.

Bekijk onze dienstverlening

Praktisch

We hebben oog voor wat werkt en haalbaar is.

Structuur

We houden overzicht en brengen onze ervaring mee.

Aandacht

We nemen de tijd voor het proces én de mensen.

Zelf een Brown Paper Sessie begeleiden?

 

Heeft jouw organisatie niets te maken met interne audits of zijn jullie niet gecertificeerd? Kijk op dan eens op BrownPaperSessie.nl voor meer informatie over Brown Paper Sessies en het begeleiden van diverse sessies zoals teamsessies, strategiesessies, brainstormsessies of andere sessies.

Ben je nieuwsgierig welke belangrijke tips er voor zorgen dat jouw Brown Paper Sessie op koers blijft? Kan jij een extra steuntje in de rug gebruiken bij het organiseren/begeleiden van een Brown Paper Sessie?

Brown Paper Sessie of een Brown Paper Audit?

 

De Brown Paper Audit is een effectieve methode die eenvoudig toe te passen is binnen de bestaande auditcyclus.

Specifiek voor procedures of processen met meerdere betrokkenen helpt de Brown Paper Audit met het verbeteren van samenwerking, het voorkomen van risico's en het verhogen van kwaliteit.

Ontwikkel meer enthousiasme voor interne audits
Combineer meerdere 1-op-1 audits in één sessie
Verschuif van controleren naar actief verbeteren
Betrek je collega's op een leuke manier

Ontdek ons in 1min 34s!

Emiel Kort
06-10877863

stuur een app

Haal meer resultaat uit proces- en kwaliteitsmanagement

Op gebied van kwaliteitsmanagement helpen wij organisaties verder met:

Neem contact op: