Brown Paper Sessie

Een Brown Paper Sessie is een interactieve bijeenkomst waarin de deelnemers gezamenlijk bestaande processen in kaart brengen. Tijdens deze sessie wordt bekeken wat er goed gaat binnen de organisatie en waar verbetering mogelijk is.  Een Brown Paper sessie kan worden ingezet voor evaluaties, strategiesessie, audits of een brainstorming in het algemeen.

Brown Paper Audit, een verfrissende manier van auditen

Training: 28 november 2019 - Nog twee plekken beschikbaar!
Locatie: Nieuwegein


Een Brown Paper Sessie is een laagdrempelige manier om je collega's te betrekken bij procesverbetering. Door alle collega's uit het proces uit te nodigen voor de proces ontstaat er een gezamenlijk inzicht of visie.

Hoe bereid je een Brown Paper sessie voor?

Lees gerust onze 7 tips voor het begeleiden van een Brown Paper Sessie of ontdek hieronder enkele instrumenten die je nodig hebt voor het uitvoeren van een Brown Paper sessie:

  • Bruin inpakpapier
  • Plakband/Tape
  • Stiften
  • Post-its
  • Een ruimte met een lege muur van minimaal 3 meter breed

Wat zijn de voordelen van een Brown Paper sessie?

Een Brown Paper sessie kan enorm goed hulpmiddel zijn voor zowel analyses als brainstorming. Het voordeel van dit type sessie is dat er snel resultaat geboekt kan worden. Al tijdens de sessie wordt er inzicht verkregen en kunnen oorzaken omgezet worden in actiepunten.

Daarnaast zijn er verschillende expertises aanwezig in de sessie die ieder een eigen inbreng hebben. Dit verhoogt de effectiviteit en kunnen er discussies vanuit verschillende invalshoeken plaatsvinden. Aan het einde van de brown paper sessie worden acties benoemd die hieruit volgen in verder in gang gezet worden.

Zelf een Brown Paper Sessie begeleiden?

Heeft jouw organisatie niets te maken met interne audits of zijn jullie niet gecertificeerd? Kijk op dan eens op BrownPaperSessie.nl voor meer informatie over Brown Paper Sessies en het begeleiden van diverse sessies zoals teamsessies, strategiesessies, brainstormsessies of andere sessies.

Ben je nieuwsgierig welke belangrijke tips er voor zorgen dat jouw Brown Paper Sessie op koers blijft? Kan jij een extra steuntje in de rug gebruiken bij het organiseren/begeleiden van een Brown Paper Sessie?

Brown Paper Sessie of Brown Paper Audit?

De Brown Paper Audit is een effectieve methode die eenvoudig toe te passen is binnen de bestaande auditcyclus.

Specifiek voor procedures of processen met meerdere betrokkenen helpt de Brown Paper Audit met het verbeteren van samenwerking, het voorkomen van risico's en het verhogen van kwaliteit.

Ontwikkel meer enthousiasme voor interne audits
Combineer meerdere 1-op-1 audits in één sessie
Verschuif van controleren naar actief verbeteren
Betrek je collega's op een leuke manier

Ontdek ons in 1min 34s!

Zo kun je met ons aan de slag!

Wij bieden meerdere workshops aan. Ontwikkel en verbreed je kijk op kwaliteitsmanagement.

Leun op onze expertise en ervaring tijdens een audit, training of workshop op maat.

Ontwikkel jezelf met onze training Brown Paper Audit. Bekijk onze open trainingen.

Wij adviseren je graag. Bel, maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan.