Training interne auditteam

Kies voor een interactieve training die je auditteam enthousiast maakt om interne audits met elkaar uit te voeren.

Een praktische training voor interne auditteams

Voor kwaliteitsmanagers / auditoren die de Brown Paper Audit als auditvorm in hun auditcylus willen implementeren hebben we een praktische trainingen ontwikkeld. Met de training ‘Interne Auditteam’ helpen we medewerkers in hun rol als interne auditor. Wij bieden trainingen aan met verschillende thema's. In overleg stemmen we de trainingen graag af op de behoefte in jouw organisatie.

Wat leer je tijdens de training?

De afgelopen jaren hebben we veel interne auditteams getraind. Zijn ontdekten onze onze frisse kijk op kwaliteitsmanagement. Door onze persoonlijke aandacht en begeleiding helpen we jouw interne auditteam vooruit. Specifieke vraag of wensen? Wij denken graag met je mee in een training op maat!

Training: intern auditor - basis en normkennis

Jij breidt je kennis uit en leert aanvullende vaardigheden om sterker in je schoenen te staan als interne auditor.

 

Trainen van vaardigheden

Je leert vaardigheden en tools, zodat je alle handvaten hebt om zelf aan de slag te gaan

 

Training: Werken met de Brown Paper Audit

  • Trainen van de methode en bijbehorende tooling.
  • De methode in de praktijk ervaren, onder begeleiding of zelfstandig.
  • Trainen van vaardigheden in het begeleiden van groepen.

 

Auditteams over onze training:

Alphabet Lease Nederland

 

Onze twaalf interne auditoren zijn getraind om zelf aan de slag te gaan met deze nieuwe manier van audits uitvoeren. Aan de hand van het duidelijke stappenplan hebben de deelnemers kennisgenomen van de aanpak van deze auditvorm. Daarnaast hebben ze vaardigheden geleerd die nodig zijn om een groep mensen te begeleiden naar een concreet auditresultaat. Denk hierbij aan het sturen van groepen en het omgaan met groepsdynamiek, zoals weerstand, enthousiasme, discussie en emotie.

Jolanda Cretier - Quality Analyst

Meerlanden NV

 

Tijdens de Brown Paper Audit maakten de interne auditoren op een laagdrempelige en actieve manier kennis met de werking van en gesprekken binnen deze methode. Het auditteam is positief. De keuze om onze acht auditoren op te leiden om deze methode zelfstandig uit te voeren, helpt ons bij het verder op orde brengen van de auditcyclus.

Christy Kool - Kwaliteitsmanager Meerlanden

Programma: training interne auditteam

Hieronder is kort weergegeven wat de inhoud van ons trainingsprogramma is. In overleg is er ruimte om maatwerk toe te passen.

Opzet van de training

De training bestaat naast een gezonde basis uit de theorie vooral in het teken van DOEN! Je ervaart  hoe je de Brown Paper stapsgewijs in kan zetten.

In overleg stemmen we de training graag af op de behoeften die binnen de organisatie liggen. De training is maatwerk. Neem contact met ons op om te kijken of de Training Interne Auditteam past bij jouw wensen en behoeften.

Al onze trainingen worden op een interactieve manier ingestoken. Wij combineren de praktijk met de theorie zodat je aan het einde van onze training zelfstandig aan de slag kunt.

Kosten en certificering

De kosten worden bepaald op basis van het aantal deelnemers en de inhoud van training. Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

Deelnemers die een trainingsprogramma hebben gevolgd ontvangen een deelnamecertificaat na afloop van de training.

Praktijkaudit

Met name vanuit de vraag: "Hoe doe ik het in de praktijk?"  is het voor sommige deelnemers prettig om tijdens een eerste Brown Paper Audit nog enige tips en aanbevelingen mee te krijgen.

In het verlengde van de eerste trainingsdag organiseer we samen met jou een praktijkaudit:

  • Experimenteer met de onderwerpen die je tijdens de eerste trainingsdag hebt geleerd
  • Wij ondersteunen je tijdens de audit met feedback en begeleiding
  • Kijk terug op je audit met een interactieve videoopname
  • Haal meer rendement uit je audits en training

Locatie en trainingsdagen

De training wordt in overleg gepland. De training kan zowel incompany als op onze trainingslocatie worden georganiseerd. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Emiel Kort
06-10877863

stuur een app

Haal meer resultaat uit proces- en kwaliteitsmanagement

Op gebied van kwaliteitsmanagement helpen wij organisaties verder met:

Neem contact op: