Training Interne Auditteam

Voor kwaliteitsmanagers / auditoren die de Brown Paper Audit als auditvorm in hun auditcylus willen implementeren hebben we een praktische trainingen ontwikkeld. Met de training ‘Interne Auditteam’ helpen we medewerkers in hun rol als interne auditor. Wij bieden trainingen aan met verschillende thema's. In overleg stemmen we de trainingen graag af op de behoefte in jouw organisatie.

Wat leer je tijdens de training?

Zelf de regie

Jij breidt je kennis uit en leert aanvullende vaardigheden om sterker in je schoenen te staan als interne auditor

 

Trainen van vaardigheden

Je leert vaardigheden en tools, zodat je alle handvaten hebt om zelf aan de slag te gaan

 

Interactief aan de slag gaan

Jij ontwikkelt je persoonlijk als auditor en groeit in je rol. Jij leert zelf de regie te houden tijdens de sessie

 

 

Draagvlak creëren

Je ontdekt hoe je als intern auditteam draagvlak kunt creëren in de organisatie

Programma Training Interne Auditteam

Opzet van de training

De training bestaat naast een gezonde basis uit de theorie vooral in het teken van DOEN! Je ervaart  hoe je de Brown Paper stapsgewijs in kan zetten.

In overleg stemmen we de training graag af op de behoeften die binnen de organisatie liggen. De training is maatwerk. Neem contact met ons op om te kijken of de Training Interne Auditteam past bij jouw wensen en behoeften.

Al onze trainingen worden op een interactieve manier ingestoken. Wij combineren de praktijk met de theorie zodat je aan het einde van onze training zelfstandig aan de slag kunt.

Praktijkaudit

Met name vanuit de vraag: "Hoe doe ik het in de praktijk?"  is het voor sommige deelnemers prettig om tijdens een eerste Brown Paper Audit nog enige tips en aanbevelingen mee te krijgen.

In het verlengde van de eerste trainingsdag organiseer we samen met jou een praktijkaudit:

  • Experimenteer met de onderwerpen die je tijdens de eerste trainingsdag hebt geleerd
  • Wij ondersteunen je tijdens de audit met feedback en begeleiding
  • Kijk terug op je audit met een interactieve videoopname
  • Haal meer rendement uit je audits en training

Kosten en certificering

De kosten worden bepaald op basis van het aantal deelnemers en de inhoud van training. Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

Deelnemers die een trainingsprogramma hebben gevolgd ontvangen een deelnamecertificaat na afloop van de training.

Locatie en trainingsdagen

De training wordt in overleg gepland. De training kan zowel incompany als op onze trainingslocatie worden georganiseerd. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Deze training wordt gegeven door:

We hebben tientallen interne auditteams mogen trainen met onze frisse kijk op kwaliteitsmanagement. Door onze persoonlijke aandacht en begeleiding helpen we jouw interne auditteam vooruit. Specifieke vraag of wensen? Wij denken graag met je mee in een training op maat!


Emiel Kort

Reacties van deelnemers

Onze twaalf interne auditoren zijn getraind om zelf aan de slag te gaan met deze nieuwe manier van audits uitvoeren. Aan de hand van het duidelijke stappenplan hebben de deelnemers kennisgenomen van de aanpak van deze auditvorm. Daarnaast hebben ze vaardigheden geleerd die nodig zijn om een groep mensen te begeleiden naar een concreet auditresultaat. Denk hierbij aan het sturen van groepen en het omgaan met groepsdynamiek, zoals weerstand, enthousiasme, discussie en emotie.

Jolanda Cretier - Quality Analyst

Alphabet Lease Nederland

 

Emiel Kort
06-10877863
Bericht via whatsapp

Haal meer resultaat uit proces- en kwaliteitsmanagement

Natuurlijk doen we meer dan een Brown Paper Audit. Op gebied van kwaliteitsmanagement helpen we organisaties graag verder met:

Neem contact op: