Training Interne Auditteam

Voor kwaliteitsmanagers / auditoren die de Brown Paper Audit als auditvorm in hun auditcylus willen implementeren hebben we een praktische trainingen ontwikkeld. Met de training ‘Interne Auditteam’ helpen we medewerkers in hun rol als interne auditor. Wij bieden trainingen aan met verschillende thema's. In overleg stemmen we de trainingen graag af op de behoefte in jouw organisatie. Onze trainingen bevatten altijd de volgende leerstappen:

  • Trainen van de structuur/methoden en bijbehorende tooling
  • Interactief aan de slag gaan en oefenen
  • Trainen van vaardigheden
  • Aan het einde van de training heb je alle handvaten om zelfstandig aan de slag te kunnen

Wat ga je tijdens deze training doen?

Dit leer je tijdens de trainingen:

  • Jij breidt je kennis uit en leert aanvullende vaardigheden om sterker in je schoenen te staan als interne auditor
  • Je leert vaardigheden en tools die nodig zijn
  • Jij ontwikkelt je persoonlijk als auditor en groeit in je rol
  • Je ontdekt hoe je als intern auditteam draagvlak kunt creëren in de organisatie

Wanneer geven we deze training?

Trainingsdata

Deze training wordt in overleg gepland.

Programma Training Interne Auditteam

Opzet van de training

De training bestaat naast een gezonde basis uit de theorie vooral in het teken van DOEN! Je ervaart  hoe je de Brown Paper stapsgewijs in kan zetten.

In overleg stemmen we de training graag af op de behoeften die binnen de organisatie liggen. De training is maatwerk. Neem contact met ons op om te kijken of de Training Interne Auditteam past bij jouw wensen en behoeften.

Al onze trainingen worden op een interactieve manier ingestoken. Wij combineren de praktijk met de theorie zodat je aan het einde van onze training zelfstandig aan de slag kunt.

Deze training wordt gegeven door:

We hebben tientallen interne auditteams mogen trainen met onze frisse kijk op kwaliteitsmanagement. Door onze persoonlijke aandacht en begeleiding helpen we jouw interne auditteam vooruit. Specifieke vraag of wensen? Wij denken graag met je mee in een training op maat!


Emiel Kort

Reacties van deelnemers

Ik vind het fijn dat er betrokkenheid is vanuit de trainers en dat je vragen kunt stellen. Alle mensen die de training hebben gevolgd hebben dit als positief ervaren. Voor mijn collega’s is het fijn om concreet aan de slag te kunnen gaan. Met alleen papieren informatie is dat soms een grotere uitdaging. De training was interactief, waardoor medewerkers kunnen oefenen en sneller leren.

Lees het volledige interview met Jetske

Jetske Smits - Filemon

 

Praktische informatie

Kosten en certificering

De kosten worden bepaald op basis van het aantal deelnemers en de inhoud van training. Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

Deelnemers die een trainingsprogramma hebben gevolgd ontvangen een deelnamecertificaat na afloop van de training. 
Na deelname wordt je automatisch lid van het Brown Paper Audit Netwerk. Hierdoor blijf je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en kun je ervaringen delen met collega auditoren.

Locatie en trainingsdagen

De training wordt in overleg gepland. De training kan zowel incompany als op onze trainingslocatie worden georganiseerd. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vragen en meer informatie?

Contact en informatie

Heb je specifieke vragen over de inhoud of toepassing van onze trainingen? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.