Deze organisaties ontdekten ons eerder

Klantcases: training interne auditteams

Een aantal organisaties koos er voor om de Brown Paper Audit als auditvorm volledig te implementeren. Je leest er alles over in onze klantcases.

Auditor in Beeld

In onze rubriek ‘Auditor in Beeld’ gaan we met professionals in gesprek over het vakgebied kwaliteitsmanagement. Wij spraken diverse kwaliteitsmanagers over hun rol in de organisatie, trends en ontwikkelingen in het vakgebied en hun ervaring met anders auditeren.

Jetske Smits - Filemon
Zorgcentrum Het Bildt

 

Robert De Abreu
Inspecties van het Onderwijs

Marion Reinders
Thales

Nettie Ubachs
Meandergroep Zuid-Limburg

Een aantal cijfers over de Brown Paper Audit

Brown Paper Audit, een verfrissende manier van auditen

> 350

Meer dan 350 organisaties ontdekten onze unieke auditvorm tijdens onze workshop of webinar

85

Meer dan 85 gecertificeerde Brown Paper Auditors opgeleid via de incompany en open training

70

Jaarlijks voeren we meer dan 70 Brown Paper Audits uit in diverse branches

1500

Onze checklist is inmiddels ruim 1500 keer gedownload

Reacties van auditors en auditees

Alphabet Lease Nederland

Onze twaalf interne auditoren zijn getraind om zelf aan de slag te gaan met deze nieuwe manier van audits uitvoeren. Aan de hand van het duidelijke stappenplan hebben de deelnemers kennisgenomen van de aanpak van deze auditvorm. Daarnaast hebben ze vaardigheden geleerd die nodig zijn om een groep mensen te begeleiden naar een concreet auditresultaat. Denk hierbij aan het sturen van groepen en het omgaan met groepsdynamiek, zoals weerstand, enthousiasme, discussie en emotie.

Jolanda Cretier - Quality Analyst


 

Meerlanden N.V.

Tijdens de Brown Paper Audit maakten de interne auditoren op een laagdrempelige en actieve manier kennis met de werking van en gesprekken binnen deze methode. Het auditteam is positief. De keuze om onze acht auditoren op te leiden om deze methode zelfstandig uit te voeren, helpt ons bij het verder op orde brengen van de auditcyclus.

Christy Kool - Kwaliteitsmanager Meerlanden


 

Heijmans Wonen

Ik heb veel ISO aspecten gezien. Deze aanpak is goede zelfreflectie: hoe staan we als team of ik als persoon in het proces? Totaal anders dan traditionele conformiteitsaudits! Veel meer betrokkenheid vanuit de organisatie.

Erwin Schanekamp - Coördinator Kwaliteit & Veiligheid


 

Heijmans Utiliteit

Heel nuttig, deze vorm geeft me niet het gevoel dat ik 'overhoord' ben. We gaan er nu veel meer op door. Er is meer tijd en ruimte voor verdieping. Dit is veel meer van onszelf.

Johan van der Velden - Projectleider Utiliteit


 

Van Kaathoven Nederland / Ortessa

Waardevolle sessie om mèt het team de dagelijkse processen nog eens naast elkaar te leggen. De verbeterthema’s hebben we beter geprioriteerd en direct omgezet naar acties voor ons afdelingsplan.

Anouk Nikkessen – Interim Manager HRM


 

Zorgcentrum Het Bildt

Mijn inschatting is dat er bij 70-80% van onze medewerkers draagvlak is ontstaan voor interne audits door het toepassen van de Brown Paper Audit.

Jetske Smits - Kwaliteitsmanager


 

De Ree Holland B.V.

De meest waardevolle aanvulling van de Brown Paper Audit is dat mensen zich kunnen uiten in een veilige omgeving. Tijdens een Brown Paper Audit wordt een omgeving gecreëerd waarin mensen zich écht gehoord voelen. Door deze veilige omgeving worden mensen zich bewust van de huidige situatie in de organisatie, waardoor haalbare verbeterslagen gemakkelijker te maken zijn.

Teun Maessen - Expeditie Manager / Planner


 

Emiel Kort
06-10877863
Bericht via whatsapp

Haal meer resultaat uit proces- en kwaliteitsmanagement

Natuurlijk doen we meer dan een Brown Paper Audit. Op gebied van kwaliteitsmanagement helpen we organisaties graag verder met:

Neem contact op: