Procesinventarisatie uitvoeren.

Wij helpen je te investeren in je processen, zodat jij soepel kan werken.

Ontdek de kracht van Engage als tool om processen te tekenen, analyseren en te verbeteren. Wij kunnen u helpen bij het inzichtelijk maken van uw processen en daarbij meteen de mogelijkheid bieden tot digitaliseren. Al uw processen op 1 plek, is dat niet ideaal?

De kracht van onze analyse

Risico inventarisatie

Wij kunnen in samenwerking met u en uw collega's het proces in kaart brengen en daarbij de risico's analyseren, zodat u en uw collega's hier op kunnen bijsturen.

Processen beschrijven

Wij brengen een of meerdere processen voor u en uw bedrijf digitaal in kaart.

Impactanalyse

Staan u en uw bedrijf voor een lastige beslissing? Wilt u graag een weloverwogen besluit nemen op basis van kosten, tijd of mankracht? Dan kunt u bij ons terecht voor een impactanalyse, hierbij zetten wij een proces uiteen, waarbij wij de impact van een verandering weergeven.

Wat wij doen?

Met onze auditmethode maken wij audits leuk en interactief. Ons team helpt organisaties in te laten zien dat kwaliteitsmanagement en interne audits meer resultaten kunnen opleveren.

Bij ons staat procesverbetering altijd voorop. Naast de Brown Paper Audit bieden we ondersteuning op gebied van procesmanagement, begeleiding van interne audits of helpen met certificering.

Bekijk onze dienstverlening

Praktisch

We hebben oog voor wat werkt en haalbaar is.

Structuur

We houden overzicht en brengen onze ervaring mee.

Aandacht

We nemen de tijd voor het proces én de mensen.

Emiel Kort
06-10877863

stuur een app

Haal meer resultaat uit proces- en kwaliteitsmanagement

Op gebied van kwaliteitsmanagement helpen wij organisaties verder met:

Neem contact op: