Wat wij doen als organisatie

Ontdekken

Wij helpen je bij het creëren van nieuwe inzichten. Wij laten je nieuwe methoden ontdekken waar je met onze concrete en leerzame trainingen gelijk mee aan de slag kunt.

Benutten

Wij helpen je bij het benutten van de inzichten die zijn gecreëerd. Het is onze kracht om inzichten concreet om te zetten naar actiepunten. Wij gaan verder waar jij of andere organisaties stoppen.

Ontwikkelen

Wij bieden persoonlijke en incompany trainingen aan. Na onze trainingen heb je alle kennis en vaardigheden om zelf aan de slag te gaan. Wij staan bekend om onze interactieve en begeleidende aanpak.

Brown Paper Audit, een verfrissende manier van auditen

Onze visie


Jan-Bert van de Water


Emiel Kort

Het valt ons op dat veel organisaties Kwaliteitsmanagement en interne audits onbenut laten als instrumenten om de organisatie te verbeteren. Na jaren van ISO en certificeringen is er vaak een sleur opgetreden in organisatie. Het lukt organisaties niet altijd om het gat te dichten tussen ‘managementsysteem’ op papier en de praktijk. Ons doel is om audits en Kwaliteitsmanagement weer deel te maken van de business en organisaties te laten zien dat Kwaliteitsmanagement leuker en effectiever kan.

Dit doel bereiken wij door het aanbieden van auditbegeleiding, waarbij we organisaties vooruit helpen en verbeterwensen omzetten in concrete actiepunten. Naast begeleiding op maat nemen wij onze deelnemers mee in een verfrissende kijk op Kwaliteitsmanagement door middel van verschillende trainingen en een workshop. Op deze manier dichten we het gat tussen Kwaliteitsmanagement op papier en in de praktijk.

Onze dienstverlening

Workshop

Wij nemen je aan de hand in de ontdekkingsreis. Tijdens de workshop nemen we je mee in onze visie op kwaliteitsmanagement en op welke manieren je met ons aan de slag kunt.

Auditbegeleiding

Leun op onze expertise tijdens een interne audit die wij begeleiden in jouw organisatie. Onze ervaren begeleiders regelen alles tot in de puntjes van voorbereiding tot rapportage.

Training

Wij bieden persoonlijke en incompany trainingen aan. Na onze trainingen heb je alles in huis om zelf aan de slag te gaan. Van teams tot individuele trainingen, wij helpen jou leerdoelen te bereiken.

Welke training past bij jou?

Training Brown Paper Audit

Naast de training Brown Paper Audit bieden we meerdere trainingen in het vakgebied van de kwalieitsprofessional.

Even kennismaken? Volg onze workshop!

Tijdens onze workshop nemen we graag mee in onze visie. Hoe kan kwaliteitsmanagement anders? Hoe betrek je jouw collega's weer?
Hoe kom je van het welbekende papier af? Maak samen met andere professionals kennis met onze aanpak en trainingen.