Procesanalyses en inventarisaties

Ontdek de kracht van de Brown Paper als procesinventarisator. Wij bieden procesinventarisatie aan voor jouw team of afdeling voor één of meerdere werkprocessen. Hierin werken we graag samen met jou en/of jouw collega's.

Kwaliteit gaat ook over procesverbetering en samenwerking!

Voorbereiding

Wij zorgen voor de juiste voorbereiding van de procesinventarisatie. Dit zorgt ervoor dat jij je aandacht aan andere zaken kan besteden.

Uitvoering

Tijdens de procesinventarisatie nemen wij jou mee in hoe vernieuwde tools voor jouw bedrijf sneller en gemakkelijker processen in kaart kunnen brengen.

Uitwerking

De procesinventarisatie zal samen met jou en een of meerdere collega's worden uitgewerkt om een zo'n compleet mogelijk beeld te vormen over de processen.

Processen in kaart brengen hoeft niet lastig te zijn

Maak jij ook nog gebruik van Visio of Word om processen in vast te leggen? Dat is nu verledentijd. Als je bij ons een procesinventarisatie laat uitvoeren bieden wij jou de mogelijkheid nieuwe tools te ontdekken zoals: Engage Proces Modeler en Miro. Benieuwd wat deze programma's voor meerwaarde kunnen zijn voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of plan een teams afspraak.

Waarom kiezen voor onze procesinventarisatie?

De voordelen van externe procesinventarisatie en de Brown Paper Audit

Een scherpe (externe) blik helpt de organisatie vooruit
Meer draagvlak voor kwaliteitsmanagement
Ruime ervaring in diverse branches en teams
Zet een stap verder en start direct met verbetering
Sneller processen vastleggen met Engage

 

Neem vrijblijvend contact op

  Emiel Kort
  06-10877863
  Bericht via whatsapp

  Haal meer resultaat uit proces- en kwaliteitsmanagement

  Natuurlijk doen we meer dan een Brown Paper Audit. Op gebied van kwaliteitsmanagement helpen we organisaties graag verder met:

  Neem contact op: