Procesinventarisatie

Een procesinventarisatie helpt aan inzicht. Op interactieve manier werken wij het proces uit. Overzichtelijk en compleet.

Wij bieden procesinventarisatie aan voor jouw team of afdeling voor één of meerdere werkprocessen. Hierin werken we graag samen met jou en/of jouw collega's.

Kwaliteit gaat ook over proces verbetering en samenwerking!

 

Voorbereiding

Wij zorgen voor de juiste voorbereiding van de procesinventarisatie. Dit zorgt ervoor dat jij je aandacht aan andere zaken kan besteden.

Uitvoering

Tijdens de procesinventarisatie nemen wij jou mee in hoe vernieuwde tools voor jouw bedrijf sneller en gemakkelijker processen in kaart kunnen brengen.

Uitwerking

De procesinventarisatie zal samen met jou en een of meerdere collega's worden uitgewerkt om een zo'n compleet mogelijk beeld te vormen over de processen.

Wat wij doen?

Met onze auditmethode maken wij audits leuk en interactief. Ons team helpt organisaties in te laten zien dat kwaliteitsmanagement en interne audits meer resultaten kunnen opleveren.

Bij ons staat procesverbetering altijd voorop. Naast de Brown Paper Audit bieden we ondersteuning op gebied van procesmanagement, begeleiding van interne audits of helpen met certificering.

Bekijk onze dienstverlening

Praktisch

We hebben oog voor wat werkt en haalbaar is.

Structuur

We houden overzicht en brengen onze ervaring mee.

Aandacht

We nemen de tijd voor het proces én de mensen.

Processen in kaart brengen hoeft niet lastig te zijn!

Maak jij ook nog gebruik van Visio of Word om processen in vast te leggen? Dat is nu verleden tijd. Als ons de procesinventarisatie laat uitvoeren bieden wij jou de mogelijkheid nieuwe tools te ontdekken zoals: Engage Process Modeler en Miro. Benieuwd wat deze programma's voor meerwaarde kunnen zijn voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of plan een teams afspraak.

Waarom zou je het ons laten doen?

De voordelen van externe procesinventarisatie en de Brown Paper Audit

  • Een scherpe (externe) blik helpt de organisatie vooruit
  • Meer draagvlak voor kwaliteitsmanagement
  • Ruime ervaring in diverse branches en teams
  • Zet een stap verder en start direct met verbetering
  • Sneller processen vastleggen met Engage

Emiel Kort
06-10877863

stuur een app

Haal meer resultaat uit proces- en kwaliteitsmanagement

Op gebied van kwaliteitsmanagement helpen wij organisaties verder met:

Neem contact op: