Trainingsoverzicht

Op deze pagina vindt je een overzicht van de trainingen en workshops die wij aanbieden. Bekijk het aanbod en kies voor de training die bij jou past. Al onze trainingen worden gegeven in kleine groepen, op deze manier garanderen wij jou persoonlijke aandacht. Met onze trainingen kun je jezelf écht ontwikkelen en wordt de training toegespitst op jouw persoonlijke behoeften.

Brown Paper Audit, een verfrissende manier van auditen

Welke training past bij jou?

Training Brown Paper Audit

In één dag leer je de methodiek van de Brown Paper Audit zelf toepassen. Op een interactieve manier leer je de structuur van de Brown Paper Audit, van voorbereiding tot uitwerking van de audit.

Training Managementreview / Directiebeoordeling

Het uitvoeren van een managementreview of directiebeoordeling blijkt in de praktijk lastig. In de training gaan we in op de dynamiek tijdens een managementreview. Ook nemen we je mee in alles wat bij de review komt kijken, van voorbereiding tot uitwerking.

Training Interne Auditteams

Met onze frisse blik op Kwaliteitsmanagement hebben wij al tientallen auditteams mogen trainen. Ben je op zoek naar verfrissing en wil je jouw auditteam op pad sturen met nieuwe vaardigheden? Kies dan voor de Auditteam Training.

Even kennismaken? Volg onze workshop!

Tijdens onze workshop nemen we graag mee in onze visie. Hoe kan kwaliteitsmanagement anders? Hoe betrek je jouw collega's weer?
Hoe kom je van het welbekende papier af? Maak samen met andere professionals kennis met onze aanpak en trainingen.

Wat maakt onze trainingen uniek?

Het valt ons op dat veel organisaties Kwaliteitsmanagement en interne audits onbenut laten als instrumenten om de organisatie te verbeteren. Na jaren van ISO en certificeringen is er vaak een sleur opgetreden in organisatie. Het lukt organisaties niet altijd om het gat te dichten tussen ‘het managementsysteem’ op papier en de praktijk. Ons doel is om audits en Kwaliteitsmanagement weer onderdeel te maken van de business en organisaties te laten zien dat Kwaliteitsmanagement leuker en effectiever kan.

De kracht van werken met een groep

Bij Brown Paper Audit geloven wij in groepssessies. Wij geloven erin dat gezamenlijk een visie creëren bijdraagt aan het betrekken van de business bij kwaliteitsmanagement. Door met meerdere personen in gesprek te gaan ontstaat een eenduidig beeld. Dit beeld wordt door meerdere personen in de organisatie gedragen.

De groepssessies zorgen voor meer draagvlak binnen jouw organisatie. De trainingen benutten inzichten die zich al in de organisatie bevinden.

Van inzicht naar actie

Onze trainingen laten inzien hoe je het instrument managementsysteem optimaal kunt inzetten om te komen tot acties, wijzigingen van het beleid, werkwijzen of bestaande processen. Een belangrijke meerwaarde die onze training uniek maakt ten opzichte van andere trainingen.

Theorie en praktijk in balans

Al onze trainingen bevatten een gezonde dosis theorie en laten je interactief aan de slag gaan. Om de kennis uit onze trainingen volledig te benutten in de praktijk raden we aan om de Vervolgtraining Vaardigheden en Groepsgedrag te volgen. De Vervolgtraining sluit aan op alle eendaagse trainingen. De Vervolgtraining richt zich op persoonlijke vaardigheden die nodig zijn in de praktijk. Daarnaast richt de training zich op groepsgedrag en individuele gedragingen binnen groepen. Een fijne aanvulling!

Aandacht voor jou en je werkomgeving

Naast onze unieke visie op Kwaliteitsmanagement geloven wij ook in individuele aandacht. Zo is er in onze training altijd ruimte voor jouw persoonlijke leerdoelen en ontwikkeling. Met het benutten van inzichten uit jouw eigen organisatie spitsen we de training toe op de persoonlijke situatie. Geen enkele organisatie is hetzelfde, elke situatie is uniek!

Emiel Kort
06-10877863
Bericht via whatsapp

Haal meer resultaat uit proces- en kwaliteitsmanagement

Natuurlijk doen we meer dan een Brown Paper Audit. Op gebied van kwaliteitsmanagement helpen we organisaties graag verder met:

Neem contact op: