Incompany training

Voor organisaties die met meerdere auditoren hebben we een incompany audittraining ontwikkeld. Voor groepen vanaf vier auditoren biedt deze training je genoeg leerervaringen om de Brown Paper Audit in je organisatie te implementeren.

Wat ga je tijdens deze training doen?

Doel van de training

Jij breidt samen met jouw collega´s de kennis uit en leert de vaardigheden die nodig zijn om zelfstandig met het interne auditteam Brown Paper Audits uit te kunnen voeren. Je rapporteert de audituitkomsten op effectieve wijze en ontdekt tools om inzichten uit de audit om te zetten naar concrete verbeteringen.

Doelgroep

Kwaliteit-, Arbo- en Milieufunctionarissen (QHSE) en -Managers, Afdelingsmanagers, Projectmanagers, Programmamanagers. Het is wenselijk (geen vereiste) om bekend te zijn met de klassieke vormen van interne audits.

 

Programma: 2 trainingsdagen + 1 praktijkaudit

Opzet van de training

De training bestaat naast een gezonde basis uit de theorie vooral in het teken van DOEN! Je ervaart  hoe je de Brown Paper stapsgewijs in kan zetten.

De eerste trainingsdag gaat in op het ‘9 stappenplan’ en diverse voorbeelden in de praktijk. In het tweede dag evalueren we jouw eigen Brown Paper Audit en ga je zelf aan de slag tools die je in de praktijk direct verder helpen.

Trainingsdag 1

  • Theorie en achtergrond van interne audits en van Brown Paper.
  • De koppeling met managementsystemen en Plan-Do-Check-Act.
  • Het 9-stappenplan voor de voorbereiding, uitvoering, verslaglegging en opvolging.
  • Voorbereiden van eerste Brown Paper audit.

Praktijkaudit

Met name vanuit de vraag: "Hoe doe ik het in de praktijk?"  is het voor sommige deelnemers prettig om tijdens een eerste Brown Paper Audit nog enige tips en aanbevelingen mee te krijgen. In het verlengde van de eerste trainingsdag organiseer je een tussentijdse audit. Zie het als experiment waarin jij de onderdelen die je tijdens de eerste trainingsdag hebt geleerd in praktijk brengt.  De trainer is aanwezig tijdens een van jouw eerste Brown Paper Audits en zal je voorzien van feedback. Zo haal jij het maximale rendement uit de training en komen jouw capaciteiten in de eigen werkomgeving tot een optimum.

Trainingsdag 2

  • Ervaringen delen van de zelf uitgevoerde audit (in intervisievorm).
  • De verschillende verschijningsvormen van een Brown Paper Audit.
  • Van actielijst naar concreet resultaat.
  • Jouw rol als procesbegeleider: communicatie, omgaan met enthousiasme en weerstand.

Reacties van deelnemers

Voor mijn medewerkers is het handig om concreet aan de slag te kunnen gaan. Met alleen papieren informatie is dat soms lastig. De training is interactief ingestoken, waardoor medewerkers kunnen oefenen en sneller leren.

Lees het volledige interview met Jetske

Jetske Smits - Filemon

De trainers willen iedereen de beste begeleiding bieden om zelf aan de slag te kunnen gaan met de Brown Paper Audit. Zo wordt de begeleiding tijdens de training aangepast aan jou als individu en jouw individuele situatie. Dat maakt deze training nog waardevoller. 

Lees het volledige interview met Teun

Teun Maessen

Praktische informatie

Kosten incompany training

De kosten van de training zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. In ons trainingsprogramma geeft de mogelijkheid om te kiezen door middel van een aantal opties die passen bij het niveau van de deelnemers.

Vraag hier een offerte aan voor deze incompany training.

Trainingsdagen, locatie en groepsgrootte

De training bestaat uit twee dagen van 9:00 tot 17:00 uur. De training vindt plaats in de eigen organisatie. Per groep kunnen minimaal vier en maximaal 8 auditoren deelnemen. Voor een tussentijdse audit is een dagdeel van vier uur gereserveerd. Deze is uiteraard op locatie waar de audit wordt afgenomen. Bij een Brown Paper Audit zijn doorgaans 3 of 4 collega´s uit een proces bij betrokken.

Certificaat en Brown Paper Audit Netwerk

Deelnemers ontvangen een deelnamecertificaat na afloop van de training. Na deelname kun je lid worden van het Brown Paper Audit Netwerk. Hierdoor blijf je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en kun je ervaringen delen met collega auditoren.

Vragen en meer informatie?

Contact en informatie

Heb je vragen oever de inhoud of toepassing van deze training? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.