Incompany training

Voor organisaties die met meerdere auditoren werken, hebben we een incompany trainingstraject ontwikkeld. Het incompany traject is geschikt voor groepen vanaf vier auditoren. We bieden trainingen aan met verschillende thema's. Bekijk alle trainingen en kies wat het beste bij jou past.

Wat ga je tijdens deze training doen?

Doel van de training

Jij breidt samen met jouw collega´s de kennis uit en leert de vaardigheden die nodig zijn om zelfstandig aan de slag te gaan. De incompany training kan op de persoonlijke behoeften en wensen worden afgestemd. Samen zorgen we voor een leerzame dag/dagen die aansluiten bij de leerdoelen binnen de organisatie. Onze trainingen staan bekend om onze persoonlijke begeleiding en interactieve leermethodes.

Doelgroep

Kwaliteit-, Arbo- en Milieufunctionarissen (QHSE) en -Managers, Afdelingsmanagers, Projectmanagers, Programmamanagers. Het is wenselijk (geen vereiste) om bekend te zijn met de klassieke vormen van interne audits.

 

Programma

Trainingen in verschillende thema's

Het programma van de training is afhankelijk van het thema van de training. De basistrainingen zoals de training stakeholdersanalyse duren een hele dag. Bekijk het volledige trainingsoverzicht om het programma te bekijken van de training naar jouw keuze.

Het gehele Brown Paper Audit trainingstraject is incompany te organiseren. De training bestaat dan uit een eerste trainingsdag, een tussentijdse audit in de organisatie en een tweede trainingsdag. Deze dagen worden in overleg gepland.

Reacties van deelnemers

Voor mijn medewerkers is het handig om concreet aan de slag te kunnen gaan. Met alleen papieren informatie is dat soms lastig. De training is interactief ingestoken, waardoor medewerkers kunnen oefenen en sneller leren.

Lees het volledige interview met Jetske

Jetske Smits - Filemon

De trainers willen iedereen de beste begeleiding bieden om zelf aan de slag te kunnen gaan met de Brown Paper Audit. Zo wordt de begeleiding tijdens de training aangepast aan jou als individu en jouw individuele situatie. Dat maakt deze training nog waardevoller. 

Lees het volledige interview met Teun

Teun Maessen

Praktische informatie

Kosten en certificering

De kosten van de training zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. In ons trainingsprogramma geeft de mogelijkheid om te kiezen door middel van een aantal opties die passen bij het niveau van de deelnemers.

Vraag hier een offerte aan voor deze incompany training.

Na afloop van de training ontvang je een deelnamecertificaat. Na deelname kun je lid worden van het Brown Paper Audit Netwerk. Hierdoor blijf je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en kun je ervaringen delen met collega auditoren.

Trainingsdagen, locatie en groepsgrootte

De training bestaat uit twee dagen van 9:00 tot 17:00 uur. De training vindt plaats in de eigen organisatie. Per groep kunnen minimaal vier en maximaal 8 auditoren deelnemen. Voor een tussentijdse audit is een dagdeel van vier uur gereserveerd. Deze is uiteraard op locatie waar de audit wordt afgenomen. Bij een Brown Paper Audit zijn doorgaans 3 of 4 collega´s uit een proces bij betrokken.

Emiel Kort
06-10877863
Bericht via whatsapp

Haal meer resultaat uit proces- en kwaliteitsmanagement

Natuurlijk doen we meer dan een Brown Paper Audit. Op gebied van kwaliteitsmanagement helpen we organisaties graag verder met:

Neem contact op: