Brown Paper Audit, haal meer resultaat uit proces- en kwaliteitsmanagement

De Brown Paper Audit is een effectieve methode die eenvoudig toe te passen is binnen de bestaande auditcyclus. Specifiek voor procedures en/of processen met meerdere betrokkenen helpt de Brown Paper Audit met het verbeteren van samenwerking, het voorkomen van verspilling en het verhogen van (klant)waarde.

Brown Paper Audit

De Brown Paper Audit is...

Een aanvullende manier van auditen

Een waardevolle aanvulling op de reguliere interne audits, dat is de Brown Paper Audit! Het betrekt in grote mate de deelnemers bij het totale bedrijfsproces en helpt om gestructureerd te komen tot de aanpak van knelpunten. Het verschuift de focus van de audit van ‘controleren’ naar actief verbeteren.

Een koppeling tussen kwaliteitsmanagement en procesmanagement

Het betrekken van deelnemers in grote mate is een van de voordelen van de De Brown Paper Audit. De methode helpt om gestructureerd te analyseren en te komen tot aanpak van knelpunten of verbeterpunten. De Brown Paper Audit helpt de focus te verschuiven van controleren naar actief verbeteren met elkaar. De methode draagt bij aan:

  • Het verbeteren van samenwerking onderling
  • Het voorkomen van verspilling
  • Het verhogen van (klant)waarde
  • Het in kaart brengen van processen
  • Het verbeteren van de relatie tussen klant en leverancier (leveranciersaudit)

Hoe werkt de Brown Paper Audit in de praktijk?

Nieuwsgierig hoe deze auditvorm in de praktijk werkt? Maak op een informele manier kennis met de Brown Paper Audit tijdens een proefaudit of auditbegeleiding

Op zoek naar een training voor je interne auditteam? Ervaar een unieke en frisse auditvorm die kwaliteitsmanagement weer op de kaart zet!

Emiel Kort
06-10877863
Bericht via whatsapp

Haal meer resultaat uit proces- en kwaliteitsmanagement

Natuurlijk doen we meer dan een Brown Paper Audit. Op gebied van kwaliteitsmanagement helpen we organisaties graag verder met:

Neem contact op: