Brown Paper Audit, meer inzicht en resultaat uit interne audits

De Brown Paper Audit is een effectieve methode die eenvoudig toe te passen in binnen de bestaande auditcyclus. Specifiek voor procedures of processen met meerdere betrokkenen helpt de Brown Paper Audit met het verbeteren van samenwerking, het voorkomen van verspilling en het verhogen van (klant)waarde.

Brown Paper Audit

Een aanvullende manier van auditen

Een waardevolle aanvulling op de reguliere interne audits, dat is de Brown Paper Audit! Het betrekt in grote mate de deelnemers bij het totale bedrijfsproces en helpt om gestructureerd te komen tot de aanpak van knelpunten. Het verschuift de focus van de audit van ‘controleren’ naar actief verbeteren.

Meer inzicht en resultaat?

Het betrekken van deelnemers in grote mate is een van de voordelen van de De Brown Paper Audit. De methode helpt om gestructureerd te analyseren en te komen tot aanpak van knelpunten of verbeterpunten. De Brown Paper Audit helpt de focus te verschuiven van controleren naar actief verbeteren met elkaar. De methode draagt bij aan:

  • Het verbeteren van samenwerking
  • Het voorkomen van verspilling
  • Het verhogen van (klant)waarde

Hoe werkt de Brown Paper Audit in de praktijk?

Nieuwsgierig hoe deze auditvorm in de praktijk werkt? Maak op een informele manier kennis met de Brown Paper Audit tijdens een workshop. Duik dieper in de Brown Paper Audit met onze training en krijg alle tips die je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan. Onze training is uiteraard ook interessant als incompany training om jouw auditteam een andere en frisse auditvorm toe te laten passen. Je kunt ook gebruik maken van onze expertise en ervaring door ons een audit te laten begeleiden in jouw organisatie.

Ontdek ons in 1m 43s!

Referenties

Verfrissende aanpak, heel goed om samen te doen. We hebben eindelijk de tijd genomen om écht eens te spreken over waar het beter kan Skidata

De meest waardevolle aanvulling van de Brown Paper Audit is dat mensen zich kunnen uiten in een veilige omgeving. Tijdens een Brown Paper Audit wordt een omgeving gecreëerd waarin mensen zich écht gehoord voelen. Door deze veilige omgeving worden mensen zich bewust van de huidige situatie in de organisatie, waardoor haalbare verbeterslagen gemakkelijker te maken zijn. Teun Maessen, Expeditie Manager / Planner

Tom de Weerd

Adviseur
Kwaliteit
Management

Wat wij doen? Praktische ondersteuning voor managementsystemen!

Natuurlijk doen we meer dan een Brown Paper Audit. Op gebied van kwaliteitsmanagement helpen we organisaties graag verder met:

Hoe kunnen we je verder helpen?