De Brown Paper Audit, meer inzicht en resultaat uit interne audits

Brown Paper Audit

De Brown Paper Audit

De Brown Paper Audit is een effectieve methode die eenvoudig toe te passen in binnen de bestaande auditcyclus. Specifiek voor procedures of processen met meerdere betrokkenen helpt de Brown Paper Audit met het verbeteren van samenwerking, het voorkomen van verspilling en het verhogen van (klant)waarde.

De Brown Paper Audit is een waardevolle aanvulling op reguliere interne audits. Het betrekt in grote mate de deelnemers bij het totale bedrijfsproces en helpt om gestructureerd te komen tot de aanpak van knelpunten. Het verschuift de focus van de audit van ‘controleren’ naar actief verbeteren.

Aan de slag met bruin papier...

Op een groot vel bruin papier wordt de audit in een aantal gestructureerde stappen voorbereid, uitgevoerd en vastgelegd. Deelnemers uit één procesketen gaan gezamenlijk aan de slag met het inzichtelijk maken van de werkelijkheid. Uiteraard gaan we verder dan 'een middagje post-its' plakken.  We zoomen in naar oorzaken, achtergronden en oplossingen van knelpunten. Het eindresultaat van de audit: duidelijk inzicht en overzicht van de verbeteracties naar prioriteit, risico en oplossend effect.

Ontdek ons in 1m 43s!

De 4 voordelen van de Brown Paper Audit

Snel inzetbaar en laagdrempelig

Is jouw organisatie toe aan een verfrissende manier van intern auditen? Jij en jouw collega's gaan zelf en/of onder begeleiding aan de slag met kwaliteitsmanagement.

100% match huidig kwaliteitssysteem

Eenvoudig te integreren met bestaande kwaliteitssystemen. Zet deze vorm in als vervanger of extra audit over een geheel proces.

Meer ideeën en oplossingen

Een groep weet meer dan één individu. Samen met collega's kom je tot meer ideeën en oplossingen. Geef prioriteit aan oplossingen en ontdek de eerste stap naar resultaat.

Hands-on aanpak en resultaatgericht

Vanuit inzicht dagen we deelnemers uit om de actiepunten verder te concretiseren. Onze aanpak helpt jou met het realiseren van actiepunten.