Jaarcongres Kwaliteit in Bedrijf

10 oktober 2017 staan wij op het jaarcongres Kwaliteit in Bedrijf. Dit jaarcongres staat in het teken van de eenvoud bij kwaliteitsmanagement. Organisaties doen tegenwoordig veel met verbeterplannen, maar deze verbeteringen worden vaak niet uitstekend geborgd binnen de hele organisatie.

  • Hoe houd je de hele organisatie gefocust op kwaliteitsmanagement en verbetertrajecten?
  • Wat zorgt ervoor dat organisaties hier wel succesvol in zijn?

Tijdens het jaarcongres van Kwaliteit in Bedrijf wordt ontdekt wat er voor nodig is om de eenvoud te bereiken dat succesvolle organisaties kenmerkt. Het jaarcongres vindt plaats in MediaPlaza in Utrecht.

Onze stand op jaarcongres Kwaliteit in Bedrijf

Bij onze stand op het jaarcongres delen wij onze geliefde post-its uit. Wij zijn benieuwd naar hoe jullie interne audits ervaren en willen jullie verrassen met een gratis Brown Paper Audit training. Hoe je deze kunt winnen? Kom langs tijdens het jaarcongres en kom hierachter.

Pssst we delen een gratis entreekaart uit voor dit jaarcongres. Maak kans en meld je hier aan.

Geplaatst in Interne Audit.