Waarom past de Brown Paper Audit goed binnen in ISO?

De brown paper audit is een methode die vaak wordt gebruikt om bedrijfsprocessen te beoordelen en te verbeteren. Het is vooral goed toepasbaar binnen normen van ISO omdat het helpt om het proces van documentatie, beoordeling en verbetering van bedrijfsprocessen te ondersteunen. Hieronder staan vier voorbeelden van ISO-normen waarvoor de brown paper audit goed toepasbaar is:

ISO 9001: Deze norm voor kwaliteitsmanagementsystemen vereist dat bedrijven hun bedrijfsprocessen continu verbeteren. De brown paper audit kan worden gebruikt om deze processen te beoordelen en te identificeren waar verbeteringen kunnen worden aangebracht.

ISO 14001: Deze norm voor milieumanagementsystemen vereist dat bedrijven hun milieuprestaties beoordelen en verbeteren. De brown paper audit kan worden gebruikt om bedrijfsprocessen te beoordelen op hun impact op het milieu en om te identificeren waar verbeteringen kunnen worden aangebracht om de milieuprestaties te verbeteren.

ISO 27001: Deze norm voor informatiebeveiligingsmanagementsystemen vereist dat bedrijven hun informatiebeveiligingsprocessen beoordelen en verbeteren. De brown paper audit kan worden gebruikt om deze processen te beoordelen en te identificeren waar verbeteringen kunnen worden aangebracht om de informatiebeveiliging te verbeteren.

ISO 45001: Deze norm voor gezondheids- en veiligheidsmanagementsystemen vereist dat bedrijven hun gezondheids- en veiligheidsprocessen beoordelen en verbeteren. De brown paper audit kan worden gebruikt om deze processen te beoordelen en te identificeren waar verbeteringen kunnen worden aangebracht om de gezondheids- en veiligheidsprestaties te verbeteren.

Geplaatst in Geen categorie.