Een geslaagde workshop op 9 december!

Maandag 9 december hebben wij een gratis workshop gegeven aan zes deelnemers die het een leuke en inspirerende middag vonden.

We startten de middag met een voorstelrondje. Mooi om te zien dat er veel diverse organisaties aanwezig waren bij de workshop, van de supportersvereniging Ajax tot Gemeente Rotterdam. Onze stellingen zorgde voor een interactieve start van het programma. De deelnemers waren het vaak eens met elkaar maar soms zagen ze de dingen ook vanuit een ander oogpunt. Over één ding waren ze het allemaal eens… audits kunnen leuker!

Natuurlijk kwam het Bruin Papier deze middag ook aan bod. In groepjes hebben de deelnemers gekeken naar uitdagingen op het gebied van audits, het managementreview en de stakeholdersanalyse. “Grappig om te zien dat wij als kwaliteitsmedewerkers dezelfde uitdagingen hebben” was een van de reacties. Het resultaat van de opdracht? Drie bruine vellen vol met post-its met uitdagingen. De deelnemers hebben op deze manier al een beetje kunnen proeven van de Brown Paper Audit methode.

Onze uitleg over de Brown Paper Audit en onze visie op kwaliteitsmanagement zorgde voor een helder perspectief bij de deelnemers: “Ik heb een goed inzicht gekregen van de methode die veel interactie en eigenaarschap oplevert” en  “Leuk om eens een andere invalshoek van kwaliteitsmanagement te zien, ik had het zelf nog niet op deze manier bekeken” waren de reacties. Een mooier compliment kunnen wij niet krijgen.

Wij kijken dan ook uit naar de volgende gratis workshop op 4 februari 2020 van 13:30-16:30 in Nieuwegein. Lijkt het je leuk om erbij te zijn? Meld je dan aan via: www.brownpaperaudit.nl/workshop. We hebben nog een aantal plaatsen beschikbaar!

 

 

 

 

Geplaatst in Geen categorie.