Op bezoek bij Thales & Thuiszorg Zuidwest Friesland

De afgelopen week zijn wij weer druk bezig geweest met het helpen van organisaties met de implementatie van de Brown Paper Audit!

Vorige week woensdag mochten we naar grote en indrukwekkende organisatie Thales. We hebben Marion ondersteund met haar eerste Brown Paper Audit. Marion, een compliment voor jou en jouw enthousiasme. De eerste Brown Paper Audit is geslaagd! Een mooie reactie van een auditee: “Ik ga nu zelf op zoek naar de struikelpunten in plaats van het goede antwoord geven”. Op naar nog veel meer vernieuwende audits binnen Thales.

Ook zijn wij afgelopen dinsdag voor een training Brown Paper Audit naar Sneek afgereisd. We hebben daar zes enthousiaste interne auditoren getraind van Thuiszorg Zuidwest Friesland. De interne auditoren hebben het 9-stappenplan geleerd en kunnen nu ook aan de slag met de eerste Brown Paper Audit!

Geplaatst in Geen categorie.