Interne audits met een beetje lef!

De afgelopen maanden hebben we wat bijzonders meegemaakt. Het lijkt erop dat ´Kwaliteitsmanagement Nederland´ wakker aan het worden is. In 3 maanden tijd hebben we ruim 200 bedrijven kennis laten maken met onze aanpak. Via de inspiratieworkshops, de checklist of tijdens het Auditing Network Event. Ook voor ons weer inspiratie hoe organisaties met de Brown Paper aan de slag kunnen en willen.

Tijdens het Auditing Network Event vroeg ik aan een volle zaal: “Wie is er toe aan een andere vorm van auditeren”, vele handen gingen in de lucht. De praktijk lijkt lastiger, want een andere auditvorm vraagt natuurlijk wel om een beetje lef. Lef van jou als auditor om het anders te doen, een gebaand pad wellicht te verlaten, Maar ook om ruimte in je organisatie om iets ander te proberen en een andere weg te mogen kiezen.

In de eerstvolgende editie van het vakblad Kwaliteit in Bedrijf staan we wederom met een artikel rondom ´Brown Paper Audit in de praktijk´. In dit tweede artikel lees je meer over een tweetal organisaties onze aanpak implementeerden als aanvullende standaard auditvorm binnen hun auditcyclus.

Maar hoe maak je een goede start?
Ga met ons het experiment aan!

Voor de auditors die nog geen manier hebben gevonden hoe je ‘de rest van de organisatie meekrijgt’ hebben we wat leuks! Stuur ons even een mailtje!
Dat belonen we graag!

We helpen je graag aan een duidelijke structuur waar je als auditor of auditteam weer meer plezier van krijgt.

Tot slot voor de late (of snelle) beslissers die zelf Brown Paper Audits willen begeleiden: er is nog een klein beetje ruimte in het trainingsblok van april/mei. Doe er je voordeel mee!

Met enthousiasme,

Emiel Kort                                   
06-10877863
emiel@brownpaperaudit.nl

 

Jan-Bert van de Water
06-21538011
jan-bert@brownpaperaudit.nl

Geplaatst in Geen categorie.