Auditing Network Event 2018

Op 13 maart 2018 vindt hét netwerkmoment plaats voor onder andere interne auditoren, kwaliteitsmanagers, afdelingshoofden en KAM-managers: Het Auditing Network Event. Net als in 2017 is Brown Paper Audit weer aanwezig om kennis en ervaringen uit te wisselen met vakgenoten.

We merken dat vele interne auditoren moeite hebben met het creëren van draagvlak binnen de organisatie op het gebied van kwaliteitsmanagement. De Brown Paper Audit methodebetrekt in grote mate de deelnemers bij het totale bedrijfsproces en helpt om gestructureerd te komen tot de aanpak van knelpunten. Het verschuift de focus van de audit van ‘controleren’ naar actief verbeteren.

Op onze beursstand kun je kennis maken met het concept van de Brown Paper Audit methode en nemen we je graag mee in de succesfactoren hiervan. Ben je op zoek naar vernieuwing binnen managementsystemen en auditing? Bezoek ons dan op onze stand!

Daarnaast zal Brown Paper Audit als gastspreker het volgende thema van het Auditing Network Event 2019 kort toelichten.

Wat vind je nog meer op het evenement?

Naast de Brown Paper Audit methode kun je nog verschillende thema’s verwachten op het Auditing Network Event, zoals:

  • Een goede interne audit valt of staat met terugkoppelen verbeterpunten.
  • Afwijkingen: fout of leerpunt?
  • Rapportage niet alleen voor management, maar ook voor medewerkers?
  • Hoe komt de juiste informatie op de juiste plaats?
  • Hoe krijg ik het voor elkaar dat mensen verbeterpunten ter harte nemen?
  • Wat als men niet luistert, als deuren dicht blijven?
  • Hoever gaat mijn eigen verantwoordelijkheid als interne auditor eigenlijk?

Komt 13 maart niet uit?

Geen zorgen, BrownPaperAudit.nl organiseert regelmatig inspiratiemiddagen en workshops om kennis te maken met ons concept. Klik op onderstaande link voor meer informatie. https://brownpaperaudit.nl/inspiratiemiddag/

Tot ziens op het Auditing Network Event 2018 óf een van onze inspiratiemiddagen!

Geplaatst in Geen categorie.