We kregen weer leuke reacties tijdens onze inspiratiemiddag!

Afgelopen woensdag hebben we wederom een inspiratiemiddag georganiseerd voor kwaliteitsmanagers en kwaliteitscoördinatoren, die zich bezighouden met het voorbereiden, uitvoeren en borgen van interne audits.

Interactief en laagdrempelig

Deze inspiratiemiddag stond dan ook weer in het teken van ‘meer inzicht en resultaat uit interne audits’. Wij zijn er van overtuigd dat de Brown Paper Audit methode een uitstekende interne audit methode is om meer draagvlak, inzicht en resultaat uit interne audits te halen.

De deelnemers van de inspiratiemiddag waren zeer enthousiast en vonden het vooral ook leuk om te zien dat de Brown Paper Audit methode interne audits een stuk interactiever en laagdrempeliger maakt.

Aan de slag met spaghetti en marshmallows

Leuk om te zien dat groepen echt de strijd aan zijn gegaan tijdens onze bekende Marshmallow Challenge. Hierdoor hebben we met zijn allen een leuk en gezamenlijk proces gehad om een interne audit voor uit te voeren.

Nogmaals bedankt voor jullie enthousiasme!

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar de Brown Paper Audit methode? Meld je dan aan en laat je inspireren tijdens één van onze inspiratiemiddagen ‘Haal meer uit Interne Audits’inspiratiemiddag

Geplaatst in Procesverbetering.