Geslaagde training ‘werken met de Brown Paper Audit’

Gisteren hebben wij onze 2-daagse trainingsprogramma afgesloten met als thema: ‘werken met de Brown Paper Audit’. Tijdens deze training hebben wij kwaliteitscoördinatoren de Brown Paper Audit methode aangeleerd.

Samen hebben we praktijkervaringen met elkaar gedeeld en hebben we ingezoomd op het leiden van gespreksdiscussies tijdens brown paper sessies.

Wat hebben de deelnemers geleerd?

De deelnemers van de training hebben hun kennis uitgebreid en hebben aanvullende vaardigheden geleerd om zelfstandig Brown Paper Audits uit te voeren.

De kwaliteitscoördinatoren hebben geleerd hoe ze de audituitkomsten effectief kunnen rapporteren en welke tools een uitstekend hulpmiddel zijn om inzichten om te zetten naar concrete verbeteringen.

Zelf meer inzicht en resultaat uit interne audits

Op 22 november starten we met de volgende training ‘werken met de Brown Paper Audit’. Tijdens deze training leer je stapsgewijs hoe je de Brown Paper Audit voorbereidt, uitvoert en borgt.

Nieuwsgierig over de Brown Paper Audit voor jouw organisatie? Laat je inspireren tijdens één van onze inspiratiemiddagen.

Geplaatst in Interne Audit.