Nevi Zorgcongres 2024 – Workshops

Het zorgcongres wordt georganiseerd in samenwerking met Intrakoop. Deze editie is gewijd aan het verkennen van de toekomst van de zorg onder het inspirerende motto: “Zorg voor vernieuwing, verjonging en vergroening!”. Ons thema richt zich op het bevorderen van maatschappelijke duurzaamheid, het stimuleren van innovatie en het vergroten van de interesse van de jonge generatie in een carrière in de zorg.

In een wereld die voortdurend evolueert, is het van cruciaal belang om de zorgsector te transformeren en aan te passen aan hedendaagse uitdagingen. Het Zorgcongres 2024 brengt visionaire leiders, deskundigen en professionals uit de gezondheidszorg samen om te delen, te inspireren en gezamenlijk een pad te smeden naar een duurzamere, vernieuwde en verjongde zorgsector.

Workshops
Tijdens dit congres verzorgen we maar liefst 3x een workshop en nemen we je graag mee in een aantal praktijkvoorbeelden rondom het thema inkoop.

Vanuit kwaliteitsmanagement staan veel inkoopprocessen op papier. Voor organisaties is dit vaak een houvast om processen te structureren. In de praktijk merken we dat de wereld op papier niet altijd de gewenste uitwerking heeft. Hoe kan het toch dat mensen zich niet aan inkoopprocessen houden? Waar gaat het mis en zit ruimte voor verbetering? In deze workshop delen we je een praktische aanpak en ga je met vakgenoten interactief in gesprek over best-practices en oplossingen.

Meer informatie en aanmelden

https://nevi.nl/netwerk/evenementen/zorgcongres/2024

Geplaatst in Geen categorie.