Er valt wat te kiezen – Training Kwaliteitsmanagement

We merken dat onze visie op kwaliteitsmanagement steeds breder gedragen wordt. Regelmatig krijgen we de vraag of we naast de Brown Paper Audits ook ondersteuning kunnen bieden bij andere aspecten van kwaliteitsmanagement.
Het antwoord hierop is ja! Onze visie en werkvormen met bruin papier zijn toepasbaar op verschillende gebieden en dat zie je terug in ons nieuwe trainingsaanbod dat na de zomer van start gaat!

Onze visie
Het valt ons op dat veel organisaties worstelen met het levend houden van managementsystemen. Als de sleur er een beetje inkomt kunnen audits en andere activiteiten meer als een verplicht nummer worden gaan voelen. Papier en praktijk gaan dan teveel uit elkaar lopen. Het is ons doel om audits en kwaliteitsmanagement weer onderdeel te maken van de business en organisaties te laten zien waar kwaliteitsmanagement leuker en effectiever kan.

De insteek van onze programma’s
Bij Brown Paper Audit geloven wij in groepssessies. Een gezamenlijk beeld vormen en ideeën generen leidt tot draagvlak voor verbetering. Door met meerdere personen in gesprek te gaan ontstaat een eenduidig beeld. Wij geloven ook in de kracht van bruin papier en post-its. Een sterk visueel hulpmiddel om met elkaar in gesprek te gaan en daadwerkelijk verbetering te realiseren.

Interactief aan de slag
Onze trainingen bevatten een gezonde dosis methode en theorie en laten je interactief aan de slag gaan. We bereiden je voor om zelf sessies te begeleiden in je eigen organisatie. Het is ook mogelijk dat wij bij jouw eerste sessie aanwezig zijn om je te begeleiden en te voorzien van feedback om je rol nog beter te pakken.

Om de kennis uit onze trainingen volledig te benutten en je verder te ontwikkelen in procesbegeleiding, raden we onze deelnemers aan om de vervolgtraining Vaardigheden en Groepsgedrag te volgen. Deze training sluit aan op alle eendaagse trainingen en richt zich op de persoonlijke vaardigheden die nodig zijn in de praktijk. Alles wat je nodig hebt om groepen te begeleiden en waardevolle resultaten te boeken in je sessies. Een fijne aanvulling!

Naast onze unieke visie op kwaliteitsmanagement geloven wij ook in individuele aandacht. Zo is er in onze training altijd ruimte voor jouw persoonlijke leerdoelen en ontwikkeling. Met het benutten van inzichten uit jouw eigen organisatie spitsen we de training toe op de persoonlijke situatie. Geen enkele organisatie is hetzelfde, elke situatie is uniek!

Tot na de zomer?

Met enthousiaste groet,

Emiel, Jan-Bert, Marjolein en Inge!

Geplaatst in Kwaliteitsmanagement, Training Kwaliteitsmanagement.