Uitbreiding van het team! – Inge van Noort

Mijn naam is Inge van Noort, derdejaars Bedrijfskunde student aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Vanaf eind augustus tot eind januari zal ik stage gaan lopen en onderzoek gaan doen bij BrownPaperAudit. Ik heb voor de start van mijn stage al deelgenomen aan de workshop en de training van BrownPaperAudit en het spreekt mij vooral aan dat het zelfs voor mij, met geen/weinig ervaring in het vakgebied, toegankelijk is. Ook vind ik de BrownPaperAudit een dynamische, vernieuwende maar vooral leuke aanpak. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het handbalveld en met lekker weer op de waterski’s. Ik kijk er naar uit mij in te gaan zetten voor Brown Paper Audit en het lijkt mij leuk jullie een keer te ontmoeten bij een van de workshops of trainingen.

Geplaatst in Geen categorie.