Cindy van den Elzen

Even voorstellen, wie ben ik:

Ik ben Cindy van den Elzen, derdejaars Bedrijfskunde student en vanaf begin september loop ik stage bij Brown Paper Audit.

Hoe heb ik mijn eerste weken ervaren?

Druk, maar leuk en ontzettend leerzaam!

Inmiddels heb ik veel mogen proeven van de Brown Paper Audit methode en heb ik al in veel mooie trajecten mee mogen draaien. Iedere dag leer ik weer nieuwe dingen en kan ik meer en meer ervaring opdoen in het consultancy vak.

Ik heb al een aantal mooie trajecten mogen zien bij onder andere: Rijkswaterstaat, Inspectie van het Onderwijs en kinderopvang Avonturijn. Verder heb ik een aantal interessante Webinars mogen bijwonen, gegeven door mijn eigen stage begeleider, Emiel Kort. Ook ben ik meer te weten gekomen over online tools die ingezet kunnen worden bij Remote Auditing. Ik kijk ontzettend uit naar alle mooie opdrachten die nog voor ons liggen.

Ik kan beamen dat de aanpak van Brown Paper Audit een prachtige methode is om meer uit je team en organisatie te halen. Ik ben Emiel heel dankbaar voor alle mooie kansen, die ik al heb gehad en welke nog voor de deur staan, ik kijk uit naar de komende weken!

Geplaatst in Brown Paper Audit, Brown Paper Sessie.