Training Vaardigheden en Groepsbegeleiding

Voor kwaliteitsmanagers / auditoren die de Brown Paper Audit als auditvorm in hun auditcylus willen implementeren hebben we een vervolgtraining ontwikkeld. In de praktijk blijkt het uitvoeren van een Brown Paper Audit soms lastig. In deze training leren we je alle handvaten en vaardigheden die je nodig hebt om een groep te begeleiden tijdens een Brown Paper Audit.

Wat ga je tijdens deze training doen?

De Vervolgtraining Vaardigheden en Groepsbegeleiding is een waardevolle aanvulling na het volgen van een van onze andere trainingen. De training focust zich op groepsgedrag en individueel gedrag binnen groepen. Tijdens de training krijg je waardevolle handvaten om groepsgedrag te herkennen en hiermee om te gaan. Deze training is geschikt voor iedereen in het werkveld die graag steviger in de schoenen wil staan in groepen.

Dit leer je tijdens de training:

 • Je breidt je kennis uit met vaardigheden en handvaten om groepen te kunnen begeleiden
 • Je krijgt inzicht in groepsgedragingen en dynamieken waar je ook buiten de Brown Paper Audit veel aan hebt
 • De training laat je persoonlijke groeien in je rol als auditor tijdens een interne audit

Wanneer geven we deze training?

Deze training wordt meerdere keren per jaar gegeven.

Bekijk alle trainingsdata

Programma: 1 trainingsdag + Optie praktijkaudit

Opzet van de training

De training bestaat in de basis uit theorie en haalt deze theorie naar de praktijk door verschillende oefeningen. Je krijgt inzicht in groepsdynamiek en gedragingen. Je ontdekt wat jouw eigen stijl is en leert hier bewust mee omgaan.

De eerste trainingsdag neemt je mee in de structuur en methode van de Brown Paper Audit. De tweede trainingsdag gaat in op de vaardigheden die nodig zijn als auditor. Je gaat aan de slag met verschillende tools die je in de praktijk verder helpen.

Training Brown Paper Audit 

 • Theorie en achtergrond van interne audits en van Brown Paper.
 • De koppeling met managementsystemen en Plan-Do-Check-Act.
 • Het 9-stappenplan voor de voorbereiding, uitvoering, verslaglegging en opvolging.
 • Voorbereiden van eerste Brown Paper audit.

Training vaardigheden en groepsbegeleiding

 • De verschillende verschijningsvormen van een Brown Paper Audit.
 • Van actielijst naar concreet resultaat.
 • Jouw rol als procesbegeleider: communicatie, omgaan met enthousiasme en weerstand.
 • Evalueren van groepsdynamieken en gedragingen: tools die je verder helpen

 

Optie Praktijkaudit

Met name vanuit de vraag: "Hoe doe ik het in de praktijk?"  is het voor sommige deelnemers prettig om tijdens een eerste Brown Paper Audit nog enige tips en aanbevelingen mee te krijgen. In het verlengde van de eerste en tweede trainingsdag kun je kiezen voor de extra optie Praktijkaudit. Zie het als experiment waarin jij de onderdelen die je tijdens de eerste en/of tweede trainingsdag hebt geleerd in praktijk brengt. De trainer is aanwezig tijdens een van jouw eerste Brown Paper Audits en zal je voorzien van feedback. Zo haal jij het maximale rendement uit de training en komen jouw capaciteiten in de eigen werkomgeving tot een optimum.

De Praktijkaudit kun je als optie kiezen na de eerste trainingsdag. Je kunt de praktijkaudit ook als optie nemen na de eerst en de tweede trainingsdag te hebben gevolgd. Zo breng je alle kennis direct in de praktijk met begeleiding van ons.

 

Deze training wordt gegeven door:

Deze training helpt jou om de auditvorm zelfstandig in je organisatie te begeleiden.  We helpen je met praktische tips om een Brown Paper Audit effectiever aan te sturen en daarmee meer resultaat uit interne audits te halen.

Lees meer over Emiel Kort


Emiel Kort

Reacties van deelnemers

Tijdens de training heerst er een toegankelijke en laagdrempelige sfeer. Tijdens de training was er een leuke en gemixte groep mensen met verschillende achtergronden. Iedereen heeft een eigen unieke situatie en heeft andere uitdagingen rondom interne audits. Hierdoor kun je goed van elkaar leren tijdens de training.

Lees het volledige interview met Teun

Teun Maessen

 

Ik ben in deze twee dagen aan de hand meegenomen in de methodiek. De training zelf is erg interactief. Je krijgt niet alleen informatie aangeboden, maar je leert ook hoe je het kunt toepassen. Je krijgt theorieën en handvaten aangereikt om zelf aan de slag te kunnen.

Lees het volledige interview met Jetske

Jetske Smits - Filemon

 

Praktische informatie

Kosten en certificering

De kosten bedragen € 695,- per deelnemer. Dit bedrag is exclusief BTW en inclusief trainingsmateriaal, catering- en locatiekosten.

Deze training is een vervolg op de Training Brown Paper Audit. Deelnemers die het volledige trainingsprogramma hebben gevolgd ontvangen een deelnamecertificaat na afloop van de training.
Na deelname wordt je automatisch lid van het Brown Paper Audit Netwerk. Hierdoor blijf je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en kun je ervaringen delen met collega auditoren.

Locatie en trainingsdagen

De training bestaat uit 1 dag van 9:00 tot 17:00 uur. De training vindt plaats op onze trainingslocatie in Nieuwegein.

De optie Praktijkaudit wordt in onderling overleg afgestemd. De praktijkaudit kan plaatsvinden tussen de Training Brown Paper Audit en de Vervolgtraining vaardigheden en groepsbegeleiding. De Praktijkaudit kan ook na afloop van beide trainingsdagen plaatsvinden. Kies voor deze optie als je in jouw eigen omgeving wilt oefenen met begeleiding van ons.

Vragen en meer informatie?

Contact en informatie

Heb je vragen over de inhoud of toepassing van deze training? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.