Training Managementreview en Directiebeoordeling

De Managementreview / Directiebeoordeling gaat over het vormen van een beeld vanuit de directie over de effectiviteit van het Kwaliteitssysteem in de organisatie. De Managementreview is een eis vanuit ISO en zal in de meeste gevallen jaarlijks worden uitgevoerd. De review gaat over het gericht analyseren van de output van het systeem, bijvoorbeeld in de vorm van audituitkomsten. In de Managementreview worden nieuwe doelen gesteld inclusief de plannen om de doelen te realiseren.

Voor wie is deze training

Deze training is bedoeld voor personen die de Managementreview / Directiebeoordeling voorbereiden, begeleiden en uitwerken. Denk hierbij aan kwaliteitsmanagers, kwaliteitscoördinatoren en interne auditors.

De training is ook geschikt voor management- en directieleden die meer willen weten over de achtergrond van de Managementreview of de review zelf uitvoeren en begeleiden.

Wat ga je tijdens deze training doen?

Wil je ontdekken hoe je de Managementreview effectiever kunt inzetten in jouw organisatie? Volg dan de Training Managementreview / Directiebeoordeling. In de training nemen we je mee in hoe je de Managementreview effectiever kan inzetten.

Deze training neemt je mee in de voorbereiding voordat de Managementreview wordt uitgevoerd. Tijdens de training krijg je verschillende tips en tricks mee om de review zo goed mogelijk voor te bereiden. Daarna ligt de focus op analyses. We leren je verbanden te leggen en deze verbanden inzichtelijk te maken voor anderen. In de laatste fase nemen je mee in hoe je met een team conclusies kunt trekken.

Als laatste onderdeel van deze training zoomen we in op de gemaakt conclusies. Deze conclusies zullen moeten worden omgezet in concrete plannen op beleidsniveau, maar misschien ook op strategisch niveau.

Dit leer je tijdens de training:

  • We leren hoe je grip krijgt op de voorbereiding
  • Analyses uitvoeren op bruin papier
  • Conclusies trekken op basis van analyses
  • Verbanden leggen en deze verbanden inzichtelijk maken
  • Met een team conclusies trekken
  • Gemaakt conclusies omzetten in concrete beleidsplannen of strategische plannen

Wanneer geven we deze training?

Deze training wordt meerdere keren per jaar gegeven.

Bekijk de trainingsdata

Programma: 1 trainingsdag

Opzet van de training

De training bestaat uit een gezonde basis theorie. Daarnaast geven we je concrete voorbeelden uit de praktijk en gaan we in op jouw persoonlijke leerdoelen. De theorie koppelen wij aan de praktijk zodat je zelfstandig aan de slag kunt na de training.

De training wordt in een dag gegeven op onze trainingslocatie in Nieuwegein.

Deze training wordt gegeven door:

Deze training helpt jou om de Managementreview / Directiebeoordeling effectiever uit te voeren. Door theorie aan de praktijk te koppelen helpen wij jou vooruit. Onze persoonlijke benadering helpt bij het ontwikkelen van de juiste vaardigheden.

Lees meer over Jan-Bert van de Water


Jan-Bert van de Water

Reacties van deelnemers

Tijdens de training heerst er een toegankelijke en laagdrempelige sfeer. Tijdens de training was er een leuke en gemixte groep mensen met verschillende achtergronden. Iedereen heeft een eigen unieke situatie en heeft andere uitdagingen rondom interne audits. Hierdoor kun je goed van elkaar leren tijdens de training.

Lees het volledige interview met Teun

Teun Maessen

 

Ik ben in deze twee dagen aan de hand meegenomen in de methodiek. De training zelf is erg interactief. Je krijgt niet alleen informatie aangeboden, maar je leert ook hoe je het kunt toepassen. Je krijgt theorieën en handvaten aangereikt om zelf aan de slag te kunnen.

Lees het volledige interview met Jetske

Jetske Smits - Filemon

 

Praktische informatie

Kosten en certificering

De kosten bedragen € 695,- voor de training. Dit bedrag is exclusief BTW en inclusief trainingsmateriaal, catering- en locatiekosten.

Deelnemers die het trainingsprogramma hebben gevolgd ontvangen een deelnamecertificaat na afloop van de training.
Na deelname wordt je automatisch lid van het Brown Paper Audit Netwerk. Hierdoor blijf je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en kun je ervaringen delen met collega auditoren.

Locatie en trainingsdagen

De training bestaat uit 1 dag van 9:00 tot 17:00 uur. De training vindt plaats op onze trainingslocatie in Nieuwegein.

Tom de Weerd

Adviseur
Kwaliteit
Management

Wat wij doen? Praktische ondersteuning voor managementsystemen!

Natuurlijk doen we meer dan een Brown Paper Audit. Op gebied van kwaliteitsmanagement helpen we organisaties graag verder met:

Hoe kunnen we je verder helpen?