Training Leveranciersbeoordeling

De Leveranciersbeoordeling gaat over het periodiek toetsen van leveranciers om te beoordelen of de leveranciers zich gedragen zoals verwacht wordt. In de ISO-normering staat het managen van relaties met leveranciers als kwaliteitsmanagementprincipe beschreven. Het bepaalt mede de effectiviteit van het kwaliteitssysteem. Hierbij gaat het om gezamenlijke verantwoordelijkheid voor geleverde kwaliteit. Een goed uitgevoerde Leveranciersbeoordeling kan zorgen voor een langdurig partnerschap waar beide partijen profijt van hebben.

 

Voor wie is deze training

Deze training is bedoeld voor iedereen die de leveranciersbeoordeling uitvoert. Over het algemeen haken inkopers, kwaliteitsmanagers, auditors en afdelingsmanagers bij de training aan.

Wat ga je tijdens deze training doen?

Tijdens de training gaan we in op leveranciers die voor jouw organisatie belangrijk zijn. Aan de hand van deze leveranciers en de typering van jouw organisatie ga je aan de slag met criteria om input voor de Leveranciersbeoordeling te verzamelen. Gedurende de training helpen we jou daarmee op weg, zodat je aan het einde van de dag een framework hebt dat toepasbaar is op jouw organisatie.

De training richt zich ook op de doelen van jouw organisatie om zo kansen te ontdekken in de Leveranciersbeoordeling. Hoe dat precies werkt en welke manieren het meest efficiënt zijn, leer je tijdens de training.

Het doel van de training is om je zelfstandig een Leveranciersbeoordeling te laten uitvoeren, waarin je kansen ontdekt voor de organisatie. Door middel van de training kunnen duurzame partnerrelaties ontstaan met leveranciers en kunnen organisatiedoelen makkelijker worden bereikt.

Dit leer je tijdens de training:

  • Jij breidt je kennis uit en leert aanvullende vaardigheden om de Leveranciersbeoordeling uit te voeren
  • Je rapporteert de beoordeling op effectieve wijze en ontdekt tools om inzichten om te zetten naar concrete verbeteringen
  • Je ontdekt hoe je draagvlak kunt creëren en op welke wijze jij de leveranciers kunt betrekken
  • In de training ga je aan de slag met de eigen organisatie als casus. Aan het einde van de dag neem je een framework mee naar huis dat je gelijk kunt toepassen

Wanneer geven we deze training?

Deze training wordt meerdere keren per jaar gegeven.

Bekijk de trainingsdata

Programma: 1 trainingsdag

Opzet van de training

We behandelen de theorie en de achtergrond van de Leveranciersbeoordeling. Aan de hand van praktijkvoorbeelden nemen we je mee in de Leveranciersbeoordeling. Door praktijk te koppelen aan theorie wordt de training interactief. In een kleine groep ga je aan de slag met persoonlijke leerdoelen en ontwikkeling.

Deze training wordt gegeven door:

Deze training helpt jou om de Leveranciersbeoordeling zelfstandig in je organisatie toe te passen. We nemen je mee in het creëren van draagvlak en alle tips en tricks rondom de Leveranciersbeoordeling.

Lees meer over Jan-Bert van de Water


Jan-Bert van de Water

Reacties van deelnemers

Tijdens de training heerst er een toegankelijke en laagdrempelige sfeer. Tijdens de training was er een leuke en gemixte groep mensen met verschillende achtergronden. Iedereen heeft een eigen unieke situatie en heeft andere uitdagingen rondom interne audits. Hierdoor kun je goed van elkaar leren tijdens de training.

Lees het volledige interview met Teun

Teun Maessen

 

De training zelf is erg interactief. Je krijgt niet alleen informatie aangeboden, maar je leert ook hoe je het kunt toepassen. Je krijgt theorieën en handvaten aangereikt om zelf aan de slag te kunnen.

Lees het volledige interview met Jetske

Jetske Smits - Filemon

 

Praktische informatie

Kosten en certificering

De kosten bedragen € 695,- per deelnemer. Dit bedrag is exclusief BTW en inclusief trainingsmateriaal, catering- en locatiekosten.

Deelnemers die het trainingsprogramma hebben gevolgd ontvangen een deelnamecertificaat na afloop van de training. 
Na deelname wordt je automatisch lid van het Brown Paper Audit Netwerk. Hierdoor blijf je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en kun je ervaringen delen met collega auditoren.

Locatie en trainingsdagen

De training bestaat uit 1 dag van 9:00 tot 17:00 uur. De training vindt plaats op onze trainingslocatie in Nieuwegein.

Vragen en meer informatie?

Contact en informatie

Heb je vragen over de inhoud of toepassing van deze training? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.