Brown Paper Audit op interne auditproces

Herken je onderstaande in jouw auditteam?

  • Komt jouw auditteam niet verder?
  • Wil je meer invloed hebben op verbeteringen?
  • Wil je meer merkbaar resultaat uit je interne audits?
  • Wordt het draagvlak voor audits steeds kleiner?
  • Wil je meer gevraagd worden om audits uit te voeren?

Boek een Brown Paper Audit op het interne audit proces!

Maak op een laagdrempelige manier kennis met onze begeleiding en aanpak en zet een eerlijke spiegel voor jullie auditteam voor. Onder onze begeleiding wordt een audit uitgevoerd op het 'interne audit' proces

en helpen we jouw team op weg met het inzetten en ontdekken van een auditvorm die wel werkt, meer draagvlak creëert bij jouw collega's en jou het plezier weer teruggeeft als interne auditor.

Onze expertise en begeleiding in één pakket

Brown Paper Audit

Onder onze begeleiding voeren we met behulp van een Brown Paper een audit op één of meerdere processen uit.

Opvolgsessie 1

Op basis van de eerste uitkomsten wordt een opvolgsessie ingepland. Inzichten worden omgezet naar concrete acties.

Opvolgsessie 2

Deze  sessie borgt de voortgang van acties en heeft aandacht voor grotere afwijkingen of projecten met een langere doorlooptijd.

Quotes van auditors en auditees

Ik voel mij als auditor weer zekerder, daarnaast krijgen mijn collega's minder het gevoel dat ze gecontroleerd worden. Er is meer ruimte om echt te benoemen wat er speelt en welke oplossingen daarvoor mogelijk zijn.

Ik heb veel ISO aspecten gezien. Deze aanpak is ook zelfreflectie: hoe sta ik in het proces? Totaal anders dan de conformiteitsaudits, veel meer organisatie-output.

Verrassende inzichten in onze eigen prestaties als auditteam. We hebben concrete acties benoemd die vooral betrekking hebben op het opvolgen en volhouden van benoemde acties. De sleutel ligt vooral in het meer delen met de bestaande proceseigenaren.

Ja, stuur mij meer informatie over auditbegeleiding

Wil je meer weten over onze aanpak? Of wil je jouw interne auditproces door ons een keer laten auditen met een Brown Paper Audit? Laat dan in het formulier hieronder je gegevens achter voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.