Samen bereik je meer!

Eind 2016 hebben we onder de naam BrownPaperAudit.nl de krachten gebundeld van ProcesDOEN en ValQ. Inmiddels gaan we met meerdere organisaties een gecertificeerde partnership aan. Vanuit een netwerkgedachte helpen we daarmee steeds meer organisaties om kwaliteitsmanagement verder te verfrissen.

Onze partners

ProcesDOEN - Houten

ProcesDOEN helpt organisaties verder om dagelijkse werkprocessen praktisch te verbeteren. Met een unieke aanpak is er aandacht voor organisaties, mensen, systemen en processen. ProcesDOEN geeft inzicht, overzicht en uitzicht op verandering en continue verbetering door DOEN!
Meer informatie - www.procesdoen.nl

ValQ Training en Advies - Rosmalen

ValQ coacht, traint en adviseert. Wij inspireren mensen en organisaties om te blijven verbeteren. Dat doen we door kennis aan te reiken, vaardigheden te trainen en samen op zoek te gaan naar een aanpak die werkt. ValQ jaagt voortdurend op verbetering. Waarom? Door je continu te richten op verbetering blijf je succesvol. Als mens en als organisatie.
Meer informatie - www.valq.nl

Tulipa Advies - Kapelle

Henk Boudewijn van Tulipa Advies brengt organisaties verder op gebied van vastgoedplanning, organisatie, uitvoering, educatie, coördinatie en beheer met betrekking tot vastgoed.
Meer informatie - www.tulipa.biz

Ook netwerkpartner worden?

Nederland is groots in kwaliteitssystemen, veiligheidssystemen en managementsystemen. Wij geloven in de kracht van de Brown Paper Audit en zoeken daarvoor partners om Nederland versneld kennis te laten maken met het concept. Wij zijn benieuwd waar jij als netwerkpartner voor ons meerwaarde kunt brengen! Daarbij gaan we uiteraard uit van het thema 'Samen bereik je meer!' Neem voor meer informatie contact op.