Begeleiding Praktijkaudit

De begeleiding tijdens een Praktijkaudit helpt je verder vooruit in het leerproces. Tijdens de Praktijkaudit ben jij als Auditor in de lead. De Praktijkaudit zal worden uitgevoerd in jouw organisatie. Wij kijken met je mee en helpen je op sommige punten verder. Aan het einde van de Praktijkaudit krijg je van ons gerichte feedback op de Brown Paper Audit. Je kunt de Praktijkaudit het beste tussen de Training Brown Paper Audit en de Vervolgtraining vaardigheden en groepsbegeleiding plannen.

Wat ga je tijdens de Praktijkaudit doen?

  • Je organiseert in samenwerking met ons één tussentijdse audit, je brengt daarmee de aanpak direct in de praktijk
  • Je begeleidt de Praktijkaudit vanuit jouw rol als auditor en hebt gelijk een interne audit uitgevoerd op een proces naar keuze
  • Je kunt op onze expertise leunen tijdens de audit en krijgt achteraf gerichte feedback

Wanneer geven we deze training?

Trainingsdata

De Praktijkaudit wordt in overleg gepland.

Programma

Opzet van de training en praktijkaudit

De training bestaat naast een gezonde basis uit de theorie vooral in het teken van DOEN! Je ervaart  hoe je de Brown Paper stapsgewijs in kan zetten.

Praktijkaudit

Met name vanuit de vraag: "Hoe doe ik het in de praktijk?"  is het voor sommige deelnemers prettig om tijdens een eerste Brown Paper Audit nog enige tips en aanbevelingen mee te krijgen. In het verlengde van de eerste trainingsdag organiseer je een tussentijdse audit. Zie het als experiment waarin jij de onderdelen die je tijdens de eerste trainingsdag hebt geleerd in praktijk brengt.  De trainer is aanwezig tijdens een van jouw eerste Brown Paper Audit en zal je voorzien van feedback. Zo haal jij het maximale rendement uit de training en komen jouw capaciteiten in de eigen werkomgeving tot een optimum.

Deze training wordt gegeven door:

De Praktijkaudit helpt jou om de auditvorm zelfstandig in je organisatie te begeleiden. We helpen je met gerichte feedback en ondersteuning tijdens de audit.

Lees meer over Emiel Kort


Emiel Kort

Reacties van deelnemers

Tijdens de training heerst er een toegankelijke en laagdrempelige sfeer. Tijdens de training was er een leuke en gemixte groep mensen met verschillende achtergronden. Iedereen heeft een eigen unieke situatie en heeft andere uitdagingen rondom interne audits. Hierdoor kun je goed van elkaar leren tijdens de training.

Lees het volledige interview met Teun

Teun Maessen

 

Ik ben in deze twee dagen aan de hand meegenomen in de methodiek. De training zelf is erg interactief. Je krijgt niet alleen informatie aangeboden, maar je leert ook hoe je het kunt toepassen. Je krijgt theorieën en handvaten aangereikt om zelf aan de slag te kunnen.

Lees het volledige interview met Jetske

Jetske Smits - Filemon

 

Praktische informatie

Kosten en certificering

De kosten bedragen € 695,- per praktijkaudit. Dit bedrag is exclusief BTW en reiskostenvergoeding.

Locatie en trainingsdagen

De Praktijkaudit wordt in onderling overleg afgestemd en vindt plaats na de Training Brown Paper Audit. De Praktijkaudit wordt uitgevoerd op een proces naar keuze in de eigen organisatie.

Vragen en meer informatie?

Contact en informatie

Heb je vragen over de inhoud of toepassing van deze training? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.